samo preko mene mrtvog se to može desiti, NIKADA, jedino što sam mislio "bataliti" jeste vrsta ribe koju ću držati ništa više
__________________ Šta je stecak? Olicenje gorštaka Bosanca! Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Gigao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Krleža
Član od: 15.04.2005 Srbija, Beograd Poruka: 1076 Pol: Ženski
Poslato: 09.07.2007 u 23:44 | IP Prijavljen
Ja sam nova u ovome, ali vec u startu me je snaslo mnogo problema, uglavnom zbog neznanja i naivnosti (verovala sam svakom prodavcu misleci da oni znaju nesto, naravno cast izuzetcima). Iz ove perspektive shvatam da nije bilo nista toliko katasrofalno koliko se meni tada cinilo. Svaki put sam se iznervirala i pomislila da akvaristika nije za mene. Ali.... Uvece kad pogasim sva svetla, gledanjem u aq zaboravim na sve probleme.... Ovo je divan hobi, kojim stices odgovornost, i ujedno uzivas u lepoti delica prirode.
Član od: 20.05.2007 Srbija, Bor Poruka: 31 Pol: Muški
Poslato: 12.07.2007 u 12:02 | IP Prijavljen
Kad god mi zena nabaci nesto o mom AQ ja se branim time kako cu da ga rasformiram i nikad vise da se ne bavim njime! Za sad mi pali ali dokad ce neznam, moracu da smislim neki drugi izgovor.
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama