Poslato: 30.09.2006 u 01:42 | IP Prijavljen
|
|
|
Bilo je to u zemljici čudici kada se pre tačno 22 godine ( prpaganda je čudo ) rodila jedna ćelava i ne tako lepa beba.....nikada posle tog dogadjaja od te iste bebe se nije očekivalo mnogo....Ali ta beba je sticajem raznih uticaja fizike i prolaznosti vremena malo porasla, a sa tim rastom rasla je i ideja, a sa idejom i ljlubav....bilo kako bilo, ma kojom kombinacijom i ma kojim redom (nije tu ni bitna bajka-to samo ja volim da glumatam) beba je uspela da izgradi jednu kuću na morskom plavom žalu a u kući eto ti čuda...no....
Bitno i osnovno, povodom čega ćemo se okupiti na ovoj plavkastoj stranici je jedno a to su dve stvari:
1. Hvala ti Ćiro što si stvorio ovaj mali virtuelni svet - malo carstvo u kom caruje drugarstvo
2. Hvala što si meni lično toplo otvorio vrata (i ko zna koliko puta se kasnije pokajao ) i pružio šansu da jednog dana kad porastem postanem pravi drug akvarista i upoznam sve ove divne ljude. I hvala tvojoj majci što te rodila 
3. I dakle konačno na osnovu prvog opšteg dobra i drugog bespotrebnog izlaganja i šlihtanja u ime: naroda, KPAQ-a, svih ribica sveta, svih leptirića koje dosad upoznah, i svih onih kojima je ovaj sajt bar u nekom trenutku života pružio nešto lepo od sveg 
GAZDA ĆIRO SREĆAN TI RODJENDAN!!!!! 
puno dece imao, ženu ne menjao, zdrav bio, pare zaradio, u London me bar jedared vodio i dugo živiJoooo
a sad kolači .......
__________________ ....deca u nama znaju sve....
|