Autor |
|
Vojs Zaslužni član

Član od: 29.09.2005
Srbija, Bor Poruka: 500 Pol: Muški
|
Poslato: 24.09.2006 u 21:05 | IP Prijavljen
|
|
|
Više nego očigledno. Više estetike,bolje razumevanje osobina biljaka,sakrivanje hardvera(opreme) ,bolja kompozicija ,kao što rekoh više nego očigledno. Jako lep Akvarijum,još kad se malo razlista biće extra . Dobar izbor riba takodje. 
__________________ freedom is a state of mind !
|
Povratak na vrh strane  |
|
|
Acadzek Član

Član od: 19.09.2006
Srbija, Cuprija Poruka: 24 Pol: Muški
|
Poslato: 25.09.2006 u 14:02 | IP Prijavljen
|
|
|
       Swaka cast!!! Ja sam now na sajtu i imacu owe twoje reci u widu 
|
|
|
Noik Zaslužni član

Američki ciklid - VIP
Član od: 06.07.2005
Srbija, Jagodina Poruka: 2140 Pol: Muški
|
Poslato: 25.09.2006 u 18:40 | IP Prijavljen
|
|
|
Vojs,jer ovo tema za samo tvoj aq ili mozemo i mi ostali da pretstavimo uticaj Akvaristika.org na nash aq,kod mene ima dosta promena... Inache aq je ti je perfektan,svako izdanje lep na svoj nacin,ali zadnje je najbolje. Malke ,aq ti je super
|
|
|
Noik Zaslužni član

Američki ciklid - VIP
Član od: 06.07.2005
Srbija, Jagodina Poruka: 2140 Pol: Muški
|
Poslato: 25.09.2006 u 18:54 | IP Prijavljen
|
|
|
Sorry nisam obratio mnogo paznje na text,tek sad videh da si rekao da moze.Sta cu odvukle mi slike paznju od texta
|
|
|
Florim Zaslužni član

Član od: 29.06.2006
Makedonija, Gostivar Poruka: 329 Pol: Muški
|
Poslato: 06.10.2006 u 19:42 | IP Prijavljen
|
|
|
     svaka cast
__________________ Planted tank
|
|
|
Rogus Administrator

Član od: 15.10.2003
Srbija, Beograd Poruka: 3446 Pol: Muški
|
Poslato: 11.10.2006 u 12:26 | IP Prijavljen
|
|
|
Trenutno se patim (čitaj mesecima) sa nekim groznim modrozelenim algama u jednom akvarijumu koji je potpuno posvećen kriptama. Pošto me mrzi da ga pretumbam i podlogu obogatim stalno nešto čaram dodajući nutrijente u tečnom stanju. I te alge se javljaju u ciklusima koj su određeni mojim egzorcizmom uz pomoć eritromicina.
E sad zašto ovo pišem? Pa eto nije mi palo svo to vreme na pamet da su ti problemi počeli onda kada sam uklonio higrofile i akvarijum sveo samo na spororastuće kripte. I da ne bi ovog Vojsovog teksta ko zna dal bi se i setio.
|
|
|
Brainman Zaslužni član

Član od: 09.12.2005
Srbija, Kruševac Poruka: 1441 Pol: Muški
|
Poslato: 11.10.2006 u 18:14 | IP Prijavljen
|
|
|
Mislim da i Egeria densa ima neku foru antibiotickim svojstvima i da pomaze oko modrozelenih algi.
__________________ Aqua Art
|
|
|
Vojs Zaslužni član

Član od: 29.09.2005
Srbija, Bor Poruka: 500 Pol: Muški
|
Poslato: 15.10.2006 u 14:30 | IP Prijavljen
|
|
|
He he,Rogus drago mi je da sam te podsetio na to,jeste jednostavno . Probaću sad sa Egeriom jel za sada nema poboljšanja,a ako to ne pomogne ima da radi hidrogen.
__________________ freedom is a state of mind !
|
|
|
Brainman Zaslužni član

Član od: 09.12.2005
Srbija, Kruševac Poruka: 1441 Pol: Muški
|
Poslato: 15.10.2006 u 15:29 | IP Prijavljen
|
|
|
Pa da li je u pitanju cijanobakterija ili crna alga?? Vojs...Ako je crna, onda hidrogen (oprezno ), a modrozelene alge probaj da neutralises sa Egeriom...Pozz. Da dodam da ti je akvarijum prelep Vojs.
__________________ Aqua Art
|
|
|
Malke 2 Zaslužni član

Član od: 14.04.2006
Srbija, Niš Poruka: 344 Pol: Muški
|
Poslato: 29.06.2007 u 21:56 | IP Prijavljen
|
|
|
Morao sam da aktiviram ovu staru temu, jer mi se čini da je ovaj sajt upao u stanje meni veoma mrske letargije. Bavim se akvaristikom nekih 7-8 godina, ali ozbiljno i aktivno tek 2 godine. Veliku pomoć sam dobio od iskusnih akvarista sa ovog sajta, ne bih da ih nabrajam da nekog ne zaboravim i tako ga nenamerno uvredim. U temi se vidi napredak mog aq od 212 litara kroz godine. Ali ja ľelim da naglasim da sam se 100% vodio savetima sa ovog sajta , sve do pre nekih 4-5 meseci kad je sajt upao u neku fazu obnavljanja članstva tj. sve redjeg pisanja iskusnih akvarista. Da ne duľim mnogo, poslednje prepirke nekih novih članova sa starijim dokazanim članovima sajta (od kojih sam inače naučio većinu stvari kojima se danas vodim u akvaristici) su me konačno dokusurile. Na danaąnji dan 29.juna 2007 godine moj aq izgleda ovako kako se vidi na priloľenoj slici i do ovakvog stanja aq je doąao za nepunih 6 meseci i to uglavnom od saveta sa ovog i joą dva aqua sajta. Ubih se od razglabanja, a u suątini sam ľeleo da kaľem da sam se veoma razočarao u ovaj sajt .

|
|
|
Zander Član

Član od: 17.02.2007
Srbija, Novi Sad Poruka: 49 Pol: Muški
|
Poslato: 30.06.2007 u 00:06 | IP Prijavljen
|
|
|
Citiraj: Malke 2 Da ne dužim mnogo , poslednje prepirke nekih novih članova sa starijim dokazanim članovima sajta (od kojih sam inače naučio većinu stvari kojima se danas vodim u akvaristici) su me konačno dokusurile.
Narocito u oblasti biljnih akvarijuma, osvetljenja i CO2. Sto mene najvise interesuje... Svakim danom dolazim ovde ne bi li nesto novo saznao kad ono . Nije potrebno ni to ni ovo; sto bi bacao pare na gluposti; eto vidis kod mene i bez toga sva TRAVA lepo raste... hvala lepo - disconnect!
|
|
|
Chmi Zaslužni član

Član od: 05.12.2005
Srbija, Beograd Poruka: 856 Pol: Muški
|
Poslato: 30.06.2007 u 11:46 | IP Prijavljen
|
|
|
Pa delom smo i mi sami krivi zbog toga. Svaki put kada vidis da je neko rekao nesto sto mislis da nije tacno ti ispravi. Pa kome pre dosadi.
Inace akvaristikom se bavim vec nekih 15tak godina ali od ucljanjenja na akvaristiku.org je vidam samo napredak. Sadasnji akvarijum, koji je preziveo tesko trovanje, je bar 10 puta bolji nego onaj pre njega.
Smudju ne treba disconnect nego ispravljaj. Kako smo mi ucili od nekog izgleda da je doslo vreme da neki uce od nas, posto su se nasi ucitelji iz opravdanih razloga smorili
__________________ Mi smo besni, oni su bolesni - B. Pekic "Besnilo"
|
|
|
Rogus Administrator

Član od: 15.10.2003
Srbija, Beograd Poruka: 3446 Pol: Muški
|
Poslato: 03.07.2007 u 08:34 | IP Prijavljen
|
|
|
Malke, tvoj akvarijum je vrlo lep. Svaka čast.
|
|
|