Član od: 30.11.2003 Srbija, Beograd Poruka: 369 Pol: Muški
Poslato: 01.12.2003 u 05:23 | IP Prijavljen
Cevi kojeg precnika .. znam za firmu koja prodaje cevi ali je neki cvrsci materijal u pitanju .. kazu garntovano nece puci .. skuplji je od pleksiglasa .. takodje providan .. e sad samo koja te debljina interesuje..precnik i duzina .. pa da pitam za cenu ..
Heh sad tek videh odakle si ..
__________________ .. da kritikuje ima pravo samo onaj koji je spreman da pomogne .. i zato .. s'rch ..
Član od: 30.11.2003 Srbija, Beograd Poruka: 369 Pol: Muški
Poslato: 03.12.2003 u 04:40 | IP Prijavljen
Nije Galenika .. te cevi se koriste za izradu svetiljki u protiveksplozivnoj zastiti .. iz uvoza su .. mislim da je Nemacka .. struktura samog materijala je vrlo slicna pleksiglasu .. nastao je kao pokusj da se pojedine karakteristike pleksiglasa poboljsaju ..
Cevi dolaze po narudzbini i video sam da su duzine 2m...
U Zemunu ima firma Neon .. radila je sa pleksiglasom ranije .. reklame i sl.. mozda imaju i cevi ..
Raspitacu se za detalje .. samo je pitanje isplativosti ..
__________________ .. da kritikuje ima pravo samo onaj koji je spreman da pomogne .. i zato .. s'rch ..
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama