Član od: 03.09.2006 Srbija, Beograd Poruka: 143 Pol: Muški
Poslato: 22.07.2007 u 09:33 | IP Prijavljen
Mislim da ta folija za automobile nije bas pogodna jer je valovita pa rasipa svetlost na sve strane,ali ipak sačekaj jos nekog iskusnijeg da da komentar na ovaj moj.
Član od: 10.12.2008 Srbija, Beograd / Bajina Bašta Poruka: 96 Pol: Ženski
Poslato: 22.02.2009 u 21:00 | IP Prijavljen
Evo i ja, sluzeci se Adinovom idejom, napravih svoj prvi poklopac.. Muka je bila naci vremena da se nabavi materijal, iako je sve bilo moguce naci u krugu od 500m oko zgrade, al sat cu kad radim po ceo dan..tako da je i DOcimer bio zaduze za par stvari..Laminat, lepak, letvice.. A tek ubodnu testeru dok nadjoh..al za to hvala mom pacijentu Stevi .. I tako krenu rezanjee
Ovo je izrezan laminat i samo sastavljen lepljivom trakom, da se vidi kako ce izgledati..
Član od: 10.12.2008 Srbija, Beograd / Bajina Bašta Poruka: 96 Pol: Ženski
Poslato: 22.02.2009 u 21:31 | IP Prijavljen
Izrezane i letvice..
Bio je potreban i lepak..
..i lepo zalepio letvice..
E sad zbog nedostatka busilice, trbalo se snaci i zasrafiti sve, da bude cvrsto..pa se pristupilo rucnoj metodi, srecom su letvice od nekog mekseg drveta, a i tad je priskocio u pomoc cimer, kao snazniji.. bilo mi zao da mu kazem da ipak ja imam jace ruke , pa nek i on nesto uradi, a i voli da se slika..
..i pokupi zasluge!
E bilo je i nerviranja oko rezanja jer je bilo nemoguce izrezati ravno, pogotovo onu najduzu napred, pa je ispala talasasta, al posle mi se svidela, jer AQ ce da izgleda kao da ima talase
Onda sam pristupila i postavljanju osvetljenja, al samo obocna grla za stedljive, a neonku cu ipak prepustiti strucnom licu, kako nebi nestalo struje u celoj zgradi
I svetli, a nije nestalo struje u zgradi
..i naknadno su prorezane rupe za kablove, a na pogresnom mestu , i tad sam zavrsila, da ne kazem odustala, jer jos uvek nije stavljen na AQ, jer cekam neonke da se postave i da ga prelepim crnim tapetom ili tako necim..
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama