Poslato: 22.02.2005 u 12:36 | IP Prijavljen
|
|
|
ja sam srecom imao naochare za daljinu, pa sam na vreme ugledao prepoznatljive dimnjake.. ;) ..te nisam produzhio ibarskom magistralom... vratih se malo nazad i skrenuh sluchajno bash u pravu ulicu... pitam nekog klinca je l' zna gde je ulica solunskih boraca, kazhe "ne znam, zaboravio sam.." :) srecom, pitao sam josh nekog choveka pre no shto sam krenuo dalje, pa mi on reche da sam vec u toj ulici...
Citiraj: Sn00py Dobro bre Marko pa sto im rece da su bile sve one devojke?
ma nisam ja, KaBoom je to rekao, a Cira je pre toga okachio slike... :) shto je i logichno... on je ovde vojvodjanski shpijun.. ;)
Citiraj: Sn00py Sada ce da potegnu i ovi iz Nisa i Novog Sada i onda mi ostadosmo bez plena....
..ma mogu da potegnu odakle god hoce.. kakav si ti to chovek, odmah se predajesh... :) oni samo dodju, a ti im odma ostavish sve sem hrane.. ;))
Citiraj: Sn00py E jesi covek.... Pa ne razmisljas... Al dobro bar ce hrane da nam ostane, i onda mi lepo zbrisemo, a oni dobiju devojke i pogolem racun!
u, al' cesh da ih zeznesh... snupi to se ne radi tako.. mi zbrishemo sa devojkama, a njima ostane samo rachun.. ;) ..dakle, dobro nam doshli! ;))
Citiraj: NeO +neki su nasli sponzora za sajt(ili bolje receno sponzore). Ma Marko nije trcao, 'de posle onolike porcije!!!
..pa jesam se i ja fino najeo, ali valjda mislish na ciru... :) ..eto, josh ce ispasti da sam ja otrchao s novcem... :) 'ebiga, kad ga nisam stigao slikati kako trchi.. ;) aa! ..ovako ce biti moja rech protiv rechi administratora... :[
Citiraj: NeO Koliko sam ja cuo dok je drzao tu biljcicu govorio je nesto poput: My precious, my only one...Get away from her , she is only mine!!!
NeO, pa uloga onoga ko u filmu izgovara te rechi bi pre pristajala tebi na narednoj slici.. ;) "it'sss mine.. give it back to me..." ;) ..pogledajte samo taj pogled.. ni ukljucheni red eye reduction nije mogao prikriti to zlo... ;) ..a hobit naivno gleda svoju biljchicu i ne sluti da ce mu je neo u sledecem trenutku desnom rukom istrgnuti, dok levom iz dzhepa vadi olovku koju ce mu zabosti u oko, a zatim ce mu zubima pregristi vratnu zhilu...

|