Autor |
|
Petar_Kozic Zaslužni član

Član od: 25.04.2004
Srbija, Vinča Poruka: 421 Pol: Muški
|
Poslato: 07.02.2008 u 14:25 | IP Prijavljen
|
|
|
Jednostavno. Prvo popunis sve one podatke koji trebaju da se unesu oko velicine, stanovnika i sl.
Onda odes lepo nadjes sve te podatke u bazi akvarijuma, naravno videces ih pod tv ojim nick-om.
Ili mozes da odes na spisak korisnika i da se nadjes tamo lakse, Kada kliknes na svoje ime dobices novi prozor gde ce pisaqti ceo tvoj profil koji si uneo u toku registracije na akvaristika.org.
Tu ces videti da pise da imas 1 akvarijum u bazi, kliknes na to i otvorice ti se nov prozor gde ces videti podatke tvog akvarijuma koje si malopre uneo.
U gornjem levom cosku videces dugme slike, kada kliknes na njega otvorice ti se jedan manji prozor u kome imas dugme browse i ubacis slike i to je to.
Pozdrav...
__________________ ...
|
Povratak na vrh strane  |
|
|
Vesko Zaslužni član

Član od: 02.11.2007
Srbija, Novi Sad Poruka: 156 Pol: Muški
|
Poslato: 07.02.2008 u 14:29 | IP Prijavljen
|
|
|
Citiraj: Petar_Kozic Jednostavno. Prvo popunis sve one podatke koji trebaju da se unesu oko velicine, stanovnika i sl.
Onda odes lepo nadjes sve te podatke u bazi akvarijuma, naravno videces ih pod tv ojim nick-om.
Ili mozes da odes na spisak korisnika i da se nadjes tamo lakse, Kada kliknes na svoje ime dobices novi prozor gde ce pisaqti ceo tvoj profil koji si uneo u toku registracije na akvaristika.org.
Tu ces videti da pise da imas 1 akvarijum u bazi, kliknes na to i otvorice ti se nov prozor gde ces videti podatke tvog akvarijuma koje si malopre uneo.
U gornjem levom cosku videces dugme slike, kada kliknes na njega otvorice ti se jedan manji prozor u kome imas dugme browse i ubacis slike i to je to.
Pozdrav...
hvala.
|
|
|
Stefannn Član

Član od: 29.04.2008
Srbija, Sremska Kamenica Poruka: 11 Pol: Muški
|
Poslato: 29.04.2008 u 10:51 | IP Prijavljen
|
|
|
Imam veliki problem. Ja sam mogu reci nov u ovom hobiju i sad skoro sam kupio 5 zlatnih ribica. Posle izvesnog vremena mi se u akvarijumu stvorila neka braon fleka. Medjutim, fleke su se povecavale i akvarijum mi je potpuno postao "flekav". Ja sam ribice prebacio u neki manji,ali i tamo se muti voda. Da li je to zbog ribica i ima li mi pomoci?

|
|
|
Baclawa Novi član

Član od: 16.06.2008
Srbija, Smederevo Poruka: 1 Pol: Muški
|
Poslato: 16.06.2008 u 20:36 | IP Prijavljen
|
|
|
Citiraj: Gollum A pazite ovu akciju, selektujete gomilu, kliknete desnim tasterom na nj, izaberete send to mail recipient, i ako imate Office 2003, (većina ga ima) on vas pita da li želite da smanjite sliku. Vi kažete u kojoj rezoluciji i gomila slika Vam se pojavi u e-mail poruci. Selektujete slike i kopirate gde želite.
Velike tajne malih majstora.
gollum
Zar nije jednostavnije postaviti sliku na imageshack.us i kopirati samo link u poruku? Onda se dobije fina sličica, a ako neko želi može kliknuti na nju i dobiti je u većem formatu.
__________________ Dixi et salvavi animam meam.
|
|
|
Big bang Zaslužni član

Član od: 02.11.2006
Hrvatska, Tovarnik Poruka: 298 Pol: Muški
|
Poslato: 16.06.2008 u 23:35 | IP Prijavljen
|
|
|
to je najlaksi nacin
meni je on najbolji jer imas razne adrese od foruma pa nadalje
__________________ Algoritam je situacija u kojoj je alga uhvatila ritam
|
|
|
Diskus hibiskus Zaslužni član

Član od: 22.04.2008
Bosna i Hercegovina, Mostar Poruka: 129 Pol: Muški
|
Poslato: 17.06.2008 u 13:47 | IP Prijavljen
|
|
|
pokušaj da i ja ubacim koju sliku

evo uspjeo sam hvala vam ako su loše izvinite slikao sam sa mob.tel.

__________________ diskus hibiskus
|
|
|
Dario Administrator

Ciklid - matori ;)
Član od: 27.02.2006
Srbija, Beograd Poruka: 3052 Pol: Muški
|
Poslato: 17.06.2008 u 18:02 | IP Prijavljen
|
|
|
Dobar aq,malo presvetla podloga ali je dobro ,jel taj Hemihromis miran kada je sa skalarima,a sto ima na glavi "čontru" bas je faca,koliko je star???
Lep Gibiceps!!!
__________________ Istina je tamo negde........
Koristite pretragu.......s'rch
|
|
|
Diskus hibiskus Zaslužni član

Član od: 22.04.2008
Bosna i Hercegovina, Mostar Poruka: 129 Pol: Muški
|
Poslato: 18.06.2008 u 02:03 | IP Prijavljen
|
|
|
miran je sa Skalarima mada se odgoio sa njima a ima oko 2g. ne znam tačno možda i manje
__________________ diskus hibiskus
|
|
|
Naca faca Zaslužni član

Član od: 15.06.2008
Srbija, Munze Konza Poruka: 475 Pol: Ženski
|
Poslato: 27.07.2008 u 22:38 | IP Prijavljen
|
|
|
Stavila sam slike u album ali mi je ostala prazna glavna slika i ne znam kako to da popravi. Pa jel moze neko da (a bice korisno i za buduce novajlije) napise kako da stavim glavnu sliku?
__________________ Pozdrav Natalija
I ja sam htela da se igram
|
|
|
Vujnovic Novi član

Član od: 09.03.2009
Srbija, Niš Poruka: 1 Pol: Nije unešeno
|
Poslato: 09.03.2009 u 19:38 | IP Prijavljen
|
|
|
Molim vas, ako vam nije tesko, objasnite mi kako da ubacim sliku na ovaj sajt? Kako se to radi, jer mi sve ovo apsolutno nije jasno. Dugo se bavim akvaristikom, ali sam pocetnik u stvarima vezanim za internet. Gde da kliknem ili u koji deo sajta da udjem da bih ubacio sliku. Dakle- stvarno mi treba vasa pomoc; Unapred hvala
|
|
|
Njezic025 Zaslužni član

Član od: 19.02.2009
Srbija, Odžaci Poruka: 148 Pol: Muški
|
Poslato: 09.03.2009 u 22:47 | IP Prijavljen
|
|
|
čitajući sve ovo reših da probam
__________________ Mauzer
|
|
|
Stevo.er Zaslužni član

teta Saveta :)
Član od: 11.03.2008
Srbija, Vrbas Poruka: 2275 Pol: Muški
|
Poslato: 10.03.2009 u 00:52 | IP Prijavljen
|
|
|
Citiraj: Vujnovic
Molim vas, ako vam nije tesko, objasnite mi kako da ubacim sliku na ovaj sajt? Kako se to radi, jer mi sve ovo apsolutno nije jasno. Dugo se bavim akvaristikom, ali sam pocetnik u stvarima vezanim za internet. Gde da kliknem ili u koji deo sajta da udjem da bih ubacio sliku. Dakle- stvarno mi treba vasa pomoc; Unapred hvala
zavisi gde hoces da ubacis sliku. ako hoces da ubacis u poruku klikni na ovu ikonu iznad polja gde pises poruku 
__________________ Carpe diem
|
|
|
Stefke Član

Član od: 18.07.2009
Srbija, Beograd Poruka: 27 Pol: Ženski
|
Poslato: 29.12.2009 u 06:05 | IP Prijavljen
|
|
|

|
CINCAR75 Novi član

Član od: 15.01.2011
Srbija, Ribare Poruka: 1 Pol: Muški
|
Poslato: 22.01.2011 u 18:25 | IP Prijavljen
|
|
|
  Da li iko može da mi pomogne da identifikujen ovu ribicu?Dobio sam je slučajno uz ukrasnu travu.veći deo dana provodi skrivena,trenutno je dužine oko 7 cm. Unapred zahvalan Predrag.
__________________ Cincar
|
|
|