Član od: 15.09.2003 Switzerland, Zug Poruka: 594 Pol: Muški
Poslato: 03.11.2004 u 10:25 | IP Prijavljen
Ciro, secam se ranije da je bio deo na forumu "javni akvarijumi" ,
mislim da je to bio stari forum, i da sam svojevremeno poslao gomilu
slika kojih vise nema u bazi. Na kom delu foruma bi mogle da se salju
slike javnih akvarijuma i misljenja?
Zbog cestog seljenja u poslednjih godinu i po nisam cesto na
forumu ali sada bi trebalo da sve bude kako treba pa cu se cesce
javljati.
Pozdrav
Poslato: 03.11.2004 u 12:41 | IP Prijavljen
Koliko ja znam pravi javni akvarijum najblizi Beogradu je u Budimpesti, u Kragujevcu znam da ima jedan, ali nazalost nisu za poredjenje. Nadam se da ce Beograd ili Novi Sad uskoro nekako doci do prvog reprezentativnog javnog akvarijuma, bar u zooloskim vrtovima. Ono sto se nalazi u zoo vrtu u Beogradu je bruka, prodavnica klasicna.
Ako je neko zainteresovan za fotke mogu ponovo da posaljem iz javnih akvarijuma u Budimpesti i Cikagu.
ramone? ti si?? :))) shta je (bre:) ovo? :) kakva je ovo zastavica? :)) aj' ne s... da si na kraju zavrshio u "shvici"?! :)) hahah.. nisi normalan... :)))
pozdravljaju te potomci tvojih afrikanaca... ;) ..nazhalost ne iz mojih akvarijuma... :((( neshto sam trenutno razbucao akvarijume, pa su i ribice otishle kud koja... naravno, uvek se ima u planu novi aq, ali... divna nam je zemlja... znash i sam..
ciro, sorry shto se nisam javljao "par" meseci.. :) (20, 30, manje-vishe, nemojmo sitnichariti.. ;) ..ali vidim da je forum sasvim lepo zazhiveo i da i bez mene ima sasvim dovoljno postova.. tako da - ne mozhesh mi to odsustvo uzeti za zlo... :) blink, blink..
elem.. gleduckam sad silne postove koje sam propustio, pa.. valjda cu nekako uspeti to sve da pohvatam... pozdrav!
hmm.. kan'da bih mogao da promenim potpis... :( nazhalost, moram da konstatujem da je u medjuvremenu definitivno postao netachan... :(..
ali! :) iako nema postova, barem josh uvek postoji... pa neka je... ako nishta drugo, makar kao back-up ovom forumu... ako ne daj bozhe zatreba...
..a mogao bih i avatar da zamenim... :) ovo sam samo odabrao na brzinu pri registraciji, a izbor tada bash i nije bio neshto veliki... :) ..al', polako...
Član od: 13.01.2003 Srbija, Beograd Poruka: 3386 Pol: Muški
Poslato: 05.12.2004 u 10:22 | IP Prijavljen
20-30 meseci? Ma nema toliko.
Od stare garde su tu još Dejan (sad hrani papagaje na pipetu), Mire (on hrani bebu na cuclu), Veselko se javio pre par meseci da je zaboravio lozinku pa da mu promenim...
Dobro nam došao.
__________________ Cira
It's nice to be important but it's more important to be nice.
Poslato: 05.12.2004 u 11:10 | IP Prijavljen
Citiraj: Marko P
ramone? ti si?? :))) shta je (bre:) ovo? :) kakva je ovo zastavica? :)) aj' ne s... da si na kraju zavrshio u "shvici"?! :)) hahah.. nisi normalan... :)))
pozdravljaju te potomci tvojih afrikanaca... ;) ..nazhalost ne iz mojih akvarijuma... :((( neshto sam trenutno razbucao akvarijume, pa su i ribice otishle kud koja... naravno, uvek se ima u planu novi aq, ali... divna nam je zemlja... znash i sam..
Deee si bre ti, taj sam, ziv i zdrav, imao sam malo duze putovanje dok se nisam stacionirao ovde gde sam trenutno, a po svemu sudecu cu ostati, ulovljen sam
Dakle i ti si ovde, super, Dejan mi se javio juce na ICQ posle mnooogoooo godina, Mireta nisam cuo bas bas dugo, sa Veselim ponekad razmenim neki email, a od kako nisam u zemlji ne cujem se telefonom ni sa kim, sa Mladenom sam najredovnije u kontaktu.
Ovde sam na sajtu vec duze vremena ali ne bas nesto redovan zbog cestih putovanja i selidbi. Sad sam da kazem skrasen na jednom mestu pa automatski i redovniji na forumima.
Ovde je doslo do nekog pretumbavanja nazalost, sumnjam da ce se neki kvalitetni ljudi vratiti na ovaj forum, ali videcemo, ko sto neko napisa u aktuelnim temama ovih dana, vreme ce pokazati.
Od stare garde su tu još Dejan (sad hrani papagaje na pipetu), Mire (on hrani bebu na cuclu), Veselko se javio pre par meseci da je zaboravio lozinku pa da mu promenim...
Dobro nam došao.
bolje vas nashao!
pa i veselko verovatno sad hrani bebu... dodushe, mozhda vec na kashikicu.. :)
bice malih akvarista! ;)
e, da :) ..a i ima ga na tv-u... ;)) ..nikako da mu napishem mail...
secam se da je na pochetku bilo i par postova od veselog na forumu, bash sam ih trazhio, ali verovatno su nestali u prebacivanju sajta i ostalim radovima... a i stari komentari iz knjige kostiju su nestali.. ccc... ;) kakva nemarnost.. ;)
a ramone, kad pomenu mladena... bash sam neshto prolazio pored onog kamenoloma gde ste vas dvojica uzimali kamenje za afrikance, pa se mislim kad vec prolazim tuda da i ja svratim da pokupim neshto... :) mozhda ga sretnem tamo.. ;) mada nisam siguran da bih ga prepoznao :) jer sam ga chini mi se samo jednom video live.. i to, kad vec premotavam film.. chini mi se bash onomad kad si nosio diskuse u ns... :) :(..
e, a lep si gradic odabrao za zhivot.. :) svidja mi se ime... ;) hi hi.. to se, ako se ne varam, chita CUG..? ;) :)))
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama