Član od: 24.09.2004 Srbija, Beograd Poruka: 92 Pol: Muški
Poslato: 02.11.2004 u 11:45 | IP Prijavljen
Ova poruka je uglavnom namenjena administratorima.
NEMOJTE DA ME BRISETE! MOZDA SAM POSLAO SAMO 19 PORUKA U PROTEKLA DVA MESECA, ALI MENI SU OVAJ SAJT I CLANSTVO NA NJEMU NEOPHODNI ZA NORMALAN RAZVOJ AKVARIJUMA! JA SADA IMAM ZDRAV AKVARIJUM, ZAHVALJUJUCI VAMA!
Jos jednom, molim vas, nemojte me brisati. Imam razloga da budem ovde.
Član od: 21.08.2003 Srbija, Novi Beograd Poruka: 998 Pol: Muški
Poslato: 02.11.2004 u 13:31 | IP Prijavljen
Ma misli se na ljude koji su se registrovali a posle toga niti su dolazili da čitaju šta ima niti su dolazili po godinu dana i više, a kamoli ostavljali poruke. Ti Vaskez si daleko od te kategorije.
__________________ " Stotinama godina ljudi su verovali da dazdevnjak u bunaru znaci da je voda zdrava i za pice, i svo to vreme niko se nije zapitao gde zapravo dazdevnjaci idu u toalet "
Terry Pratchett, Reaper Man
i mene isto ja cesto citam poruke ali kako sam manje vise nov u oblasti nedajem savete i tako to. Mislim da ima jos takvih ovde pa tako da i nije bas dobra ideja brisati ljude (kako smo mi jedna velika srecna familija)
Član od: 13.01.2004 Srbija, Beograd Poruka: 1014 Pol: Muški
Poslato: 02.11.2004 u 17:02 | IP Prijavljen
Peco ne zezaj se .Neko moze pogresno da protumaci tvoju salu.
Ljudi nece Cira brisati nikoga ko je poslao bar 1 poruku i potvrdio registraciju.!!!!
Auuuu ... kakav zbun...Danas sam dobio nekoliko mail-ova od ljudi koji me poznaju a malo su aktivni na sajtu sa molbom da urgiram da ne budu izbrisani...... Cirilo mislim da ovoj zabuni doprinosi i tvoja greska u vezi sa slanjem mail-a i ljudima koji imaju mali br. poruka
Ova poruka je uglavnom namenjena administratorima.
NEMOJTE DA ME BRISETE! MOZDA SAM POSLAO SAMO 19 PORUKA U PROTEKLA DVA MESECA, ALI MENI SU OVAJ SAJT I CLANSTVO NA NJEMU NEOPHODNI ZA NORMALAN RAZVOJ AKVARIJUMA! JA SADA IMAM ZDRAV AKVARIJUM, ZAHVALJUJUCI VAMA!
Jos jednom, molim vas, nemojte me brisati. Imam razloga da budem ovde.
Hvala unapred, pozdrav.
Pa naravno da te nece brisati brisu se4 samo oi koji nepostavljaju nijedan post u 1 mjesecu.
Član od: 24.09.2004 Srbija, Beograd Poruka: 92 Pol: Muški
Poslato: 03.11.2004 u 01:59 | IP Prijavljen
Aaaaaaaaaa, ok, ok...
U stvari, mene je jedan strogi emajl koji sam dobio pre neki dan naterao na akciju. Mislio sam da cete stvarno sve da nas pobijete...i da cete ostaviti samo one najaktivnije sa po 300,400 poruka...
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama