Član od: 09.06.2004 Romania, Temišvar Poruka: 168 Pol: Muški
Poslato: 23.08.2004 u 21:29 | IP Prijavljen
Ovo je bila jedna od tema koju smo razglabali Oktopus i ja na skupu sa Jalte.Kao pro-orijentisan davao sam primer kluba ljubitelja ptica,koji dug niz godina izuzetno dobro funkcionise,realizuje izlozbe,izdaje knjige,vec ima prostorije u svom vlasnistvu sa profesionalno organizovanim osobljem.Ipak nemogu da verujem da ljudi organizuju klubove odgajivaca kunica,pilica,pasa,pa i penzioneri prave svoje klubove(ne da imam nesto protiv istih),a sta da kazem za klubove homoseksualaca gde se izmedju ostalog postavlja pitanje i moralnosti i svrhe takvih organizacija,a mi nemozemo.Ostali su jos akvaristi i odgajivaci puzeva bez svog kluba...Smatram ako se sastavi par sedih,pametnih glava,mora se naci neki modus....Zar nebi bilo lepo da recimo na sledeci INTERZOO u Nirmbergu ide i klub akvarista iz nase zemlje.Siguran sam da svaki klub odgajivaca bilo cega ima svoj statut,e pa uzmemo i prepisemo,sta treba izmenimo i to je to.Svi cemo pomoci.Komplikovano,jeste ali ima drugih koji su kroz to vec prosli,ajde da vidimo sa njima.
Evo ja toliko.Salut!
Član od: 13.01.2004 Srbija, Beograd Poruka: 1014 Pol: Muški
Poslato: 24.08.2004 u 00:21 | IP Prijavljen
Ja sam juce bio u opstini Stari grad da zavrsavam nesto i ponovo pokusao da se informisem u vezi svega .
Posle poduzeg gledanja u gomilu papira i neku podebelu raskupusanu knjzurinu ,starija gospodja na koju su me inace uputili da radi na ovakvim stvarima je spustila naocare i rekla :"ovde o tome ne pise nista ,mislim da nece moci .Ipak nazovite me u petak tada sef dolazi sa odmora.
Dok sam izlazio jos je dodala preko ramena sve, sve jos nam i klub ribara fali.
Član od: 07.07.2004 Srbija, Beograd Poruka: 35 Pol: Muški
Poslato: 24.08.2004 u 01:13 | IP Prijavljen
ma batali te matore drtine koje rade samo da prikupe staz za penziju. Mora da postoji neko lakse resenje, evo otac moje devojke je pre neki dan otvorio klub ljubitelja jedrilice pa sam se malo informisao ...
Mi sredimo prostor i uslove, odredimo poglavicu i onda izlazi komisija.
Komisija samo razgleda uslove i to je to sto se tice papira ... i navracaju na kontrolu jednom mesecno (tako je bar meni receno)
Mogu da se raspitam kod sestre u vezi svim pravnih problematika vezanih za registraciju pa da javim ...
Naravno klub nebih mogao registrovati ja ili neko meni slican jer sam pre svega mlad a sto se tice fizicke, psihicke, materijalne svrhe tu vec mogu prici.
Član od: 24.12.2003 Srbija, Vršac Poruka: 69 Pol: Muški
Poslato: 24.08.2004 u 19:28 | IP Prijavljen
Naravno klub nebih mogao registrovati ja ili neko meni slican jer sam pre svega mlad a sto se tice fizicke, psihicke, materijalne svrhe tu vec mogu prici.
Član od: 29.10.2004 Srbija, Munze Konza Poruka: 1801 Pol: Muški
Poslato: 06.11.2004 u 23:05 | IP Prijavljen
Postoji li mogucnost za "osnivanje" nekog neformalnog (underground, "na crno") kluba (cije bi delovanje bilo samim tim i ograniceno), kako bi se videlo koliko je zapravo stvarno interesovanje i potencijal za osnivanje "onog pravog". Mozda bi entuzijazam porastao ako bi to funkcionisalo, a to bi znacilo i ubrzanje osnivanja istog, do cega ce nekad neminovno doci (pozitivan stav ). Ako dosad to nije uradjeno, to znaci da jedan covek nije mogao sam, ali ako bi se ulozila energija svih onih koji bi realno mogli da pomognu, to bi bila prava stvar. Neka ozivi ova tema!
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama