Član od: 01.03.2011 Srbija, Beograd,Visnjicka Banja Poruka: 4 Pol: Nije unešeno
Poslato: 01.03.2011 u 20:25 | IP Prijavljen
Evo i ja da se oglasim . Imam ciklide skoro 2 meseca i pravi sam dunster . Ucim polako , informisem se iz dana u dan , kao i svi pocetnici , sto vise citam , sve sam zbunjeniji i zbunjeniji ...
E Sad , jedna ribica je pocela cudno da se ponasa (pliva) . Krije se iza pumpe , ispod kamenja ....sto do sad nije radila . Ostale je napadaju , pa sam bio prinudjen da je izolujem . Po mom nekom skromnom iskustvu , rekao bi da je bolesna . Ne znam ni kako da je izlecim....tako da...pomoc bi mi dobro dosla .
Da stvar bude bolja , dobio sam malce pre par dana , ta vrsta , samo druga zenka . Njih sam takodje izolovao u drugi akvarijum . Ako prezive 4 od 10 komada , bice super .
Ovo je slika one,po mom misljenju bolesne ribice . Bio bih vam zahvalan na svakom vidu pomoci .
Poslato: 01.03.2011 u 23:44 | IP Prijavljen
Citiraj: Njezic025
Slika???? Jel ima neke druge promene na sebi sem ponašanja?
Uglavnom su promene na sebi . Sad je jos u gorem stanju . Kao da je pocela da se ljusti . Slika....jbte,imam problema sa slikom,nesto mi baguje,ne mogu sliku da bacim.....
Poslato: 02.03.2011 u 22:18 | IP Prijavljen
Citiraj: Bojan Naerac
Ima li kakvih promijena kod drugih riba?
Na ovoj se vide povrijede, moguce da su joj ih druge ribe
zadale............
Druge ribice su skroz ok...Ali ova...bas je lose...Evo je slika jos jedna slika...Pogledaj joj peraja,kao da su krenula da joj trule . STA DA RADIM !?!?!?!
Ribica je u istom akvarijumu sa ostalim,ali je u mrestilici,izolovana od drugih...
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama