Član od: 07.02.2010 Srbija, Knjaževac Poruka: 71 Pol: Nije unešeno
Poslato: 06.08.2010 u 17:08 | IP Prijavljen
Kako je ovo moguce, jbm li ga, ali sam u filteru koji cisti akvarijum u kojem su samo dva maticna skalara! pronasao artemiu, tridesetak komada vecih od 1cm!!! U tom akvarijumu nikad nije zivela mladj, ali posto pored njega imam desetak akvarijuma sa malcima, verovatno je neka kap artemije dosla u filter. Ali kako je mogla da poraste u vodi koja nije slana, koja je blago kisela, bez prehranjivanja, ja nemam pojima. Izbacio sam je iz filtera i ne znam sta da radim sa njom? Da li da je dam ribama? Pretpostavljam da nema sanse da pocnu da bacaju jajasca :)
Član od: 15.10.2003 Srbija, Beograd Poruka: 3443 Pol: Muški
Poslato: 08.08.2010 u 12:09 | IP Prijavljen
Nije to artemija.
Imaš ovde na sajtu teme o gamarusima, to je ono što mi prvo pada na pamet. Potraži malo i sam.
Evo ti jedan link. Format stranica će biti drugačiji ali je to sa ovog sajta, samo prilagođeno učitavanju sa mobilnog, mislim da ćeš tako lakše povući stranicu.
Poslato: 08.08.2010 u 20:13 | IP Prijavljen
Artemija, znam kako izgleda kada poraste, veca je od 1cm, po onim antenicama na glavi i polove mogu da im razlikujem. Citam po americkim sajtovima da bacaju jaja i u akvarijumima
Poslato: 10.08.2010 u 21:50 | IP Prijavljen
Kakve crne kozice, pa nisam mutav da pomesam njih sa artemijom. Izgleda da je nemoguce objasniti da imam artemiju, da sam je gledao pod lupom iako je veca od 1cm i uporedjivao sa slikama sa neta koje sam nalazio i da sam i ranije vidjao kod ortaka veliku artemiju. Posto vidim da se tema pretvorila u natezanje sta imam u akvarijumu a nema nijednog saveta sta da radm sa njom, mozda je najboljer da zatvorite temu
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama