Član od: 05.11.2009 Srbija, Mladenovac Poruka: 18 Pol: Muški
Poslato: 24.02.2010 u 19:38 | IP Prijavljen
Donedavno sam imao veliki terarijum u kome sam gajio crvenouhe kornjace. Kada su porasle preko 30 cm poklonio sam ih ZOO vrtu. Sada sam ga prilagodio i u njemu drzim AQ ribice. Medjutim, problem mi je sto nivo vode moze, zbog ostrva sa rastinjem i drugih biljaka, moze da bude max 30-35 cm. Mozda to deluje malo ali sa tim nivoom u AQ je skoro 300 l vode. Posadio sam hrast, valisneriji i nesto drugog bilja koje sam kupio ali imam problem brzo narastu i skoro da izlaze iz vode a tada listovi zute i suse se. Temperatura vode je 22-23 stepena C. Sta mi predlazete od niskorastuceg bilja i kako se zova trava sto pokriva dno poput mahovine i ona sto se "lepi" za drvo. Pozdrav! Zeljko
Član od: 11.10.2009 Srbija, Mladenovac Poruka: 56 Pol: Muški
Poslato: 24.02.2010 u 20:25 | IP Prijavljen
Anubias barteri barteri i anubias barteri nana su ti idealne za vezivanje na panj ili kamen . Mozes da se javis na PP pa da se dogovorimo da dodjes kod mene da vidis kako to izgleda .
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama