Član od: 18.02.2010 Srbija, Beograd Poruka: 4 Pol: Muški
Poslato: 18.02.2010 u 17:00 | IP Prijavljen
Primetio sam da u zadnjih par dana je levo oko na mojoj zlatnoj ribici vece od desnog. Prebacena je pre nedelju dana u novi aq. od 120 l. Formiran, izcikliran spoljnim filterom zapremine 40 l, a protoka 600 l/h. Zlatna je farytail.
Član od: 20.12.2008 Srbija, Beograd Poruka: 418 Pol: Muški
Poslato: 19.02.2010 u 03:15 | IP Prijavljen
Evo jednog fenomenalnog linka koji ce ti pomoci oko indentifikacije bolesti, ukoliko je to uopste bolest, moze biti i neka fizicka povreda! Naravno ovo nije reklama za JBL lekove, vec pomoc , zbog mnostva slika i detaljnih opisa! pozz LINK
Član od: 20.12.2008 Srbija, Beograd Poruka: 418 Pol: Muški
Poslato: 19.02.2010 u 23:56 | IP Prijavljen
Istina je da je mucno gledati neke od ovih slika i da za to treba imati jaci zeludac!! Bilo kako bilo, ovo je jedini link za koji ja znam gde su objedinjene sve bolesti i jos prikazane u slikama, svaka bolest na nekoliko razlicitih vrsta riba... Ja sam se najvise zaprepastio kad sam video one vanzemaljce od parazita, prikacene na telo ribe, to nisam ni znao da postoji...
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama