Član od: 09.01.2010 Republika Srpska, Banja Luka Poruka: 287 Pol: Muški
Poslato: 17.02.2010 u 19:19 | IP Prijavljen
Da li mogu da stavim valsineriju u akvarijum bez sadjenja,da
je pustim da pluta kroz vodu i da stavim gnjojiva.
Vidjao sam u Pet sopovima i kod njih se normalno razvija.
Zanima me sta vi mislite o tome,da li ce moci da opstane i
kod mene tako u mom akvarijumu???
Član od: 14.02.2010 Srbija, Zeleznik Poruka: 133 Pol: Muški
Poslato: 17.02.2010 u 19:44 | IP Prijavljen
To je biljka koja se sadi u zadnji pla, a ako ti treba bolje kupi neku povrsinsku biljku, npr. kabombu, mada ce ti i valisnerija posle nekog vremena kad je posadis pokriti povrsinu jer brzo raste. A sve to si mogao da pogledas u bazi biljaka
Član od: 19.11.2009 Srbija, Pančevo Poruka: 231 Pol: Muški
Poslato: 17.02.2010 u 21:02 | IP Prijavljen
Au Dario kako si me nasmejao!!! Valiiiiiiiiisnerija ima lep koren ali samo kada ga ne vidis. Ako je ne zasadis verovatno ce pokusati sama da se uhvati za podlogu i po celom akvarijumu ce biti belicastih dlacica. Ako nisam u pravu neka me neko ispravi.
Član od: 30.01.2006 Srbija, Zemun Poruka: 192 Pol: Muški
Poslato: 21.02.2010 u 10:36 | IP Prijavljen
moje licno misljenje je da ona moze bez problema da opstane ne zasadjena samo nevidim svrhu, neko rece da kad je zasadis brzo raste pa ce brzo da pokrije povrsinu vode, to je istina, itako zasadjena ce imati lepsu zelenu boju, sto se tice pet sopa gde si video da nisu zasadjene, to je zato sto njima sluzi za prodaju tako da je ona u tom aq. 10-15 dana i prodaje se dalje
Član od: 14.02.2010 Srbija, Zeleznik Poruka: 133 Pol: Muški
Poslato: 21.02.2010 u 10:57 | IP Prijavljen
Pa naravno, zasto bi se prodavac petljao da je sadi kad ce za 2, 3 dana da je proda... A i tako joj nista nece biti... Mnoge stvari koje se vidjaju kod prodavaca tj. kako uredjuju svoje prodajne akvarijumene treba uzimati za uzor jer im je to ipak samo stanica do kupca tako da mogu da istrpe svasta za par dana...
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama