Član od: 01.11.2008 Srbija, Novi Sad Poruka: 103 Pol: Nije unešeno
Poslato: 10.06.2009 u 15:20 | IP Prijavljen
Posle duzeg vremena evo mene ponovo. Prvo bi zelela da pozdravim cenjeni auditorijum a zatim i da primetim da ima novih izmena na sajtu . Dani i sati provedeni u Vasem drustvu nadam se da su dali rezultata, a to cu proveriti tako sto cu vam predstaviti moju novu postavku akvarijuma. Ja uzivam u njemu a nadam se da ce se i Vama svideti.
Na panju se vidi ikra koju su ostavili ramirezi
Drago bi mi bilo da od vas cujem da vreme provedeno ovde nije bilo uzalud Pozzzzz
Poslato: 11.06.2009 u 00:07 | IP Prijavljen
Evo malo brojkica
dimenzije 65x35x23
Spoljni filter
Dve neonke OSRAML fluora od kojih je samo jedna ukljucena
grejac
pumpa
Podloga je Drinski sljunak koga sam oprala iz milion voda
celu tonu a iskoristila samo par kilograma :) granulacije
do 4 mm i na tri mesta ispod sljunka jastucici prokuvanog treseta.
Član od: 17.01.2005 Srbija, Niš Poruka: 86 Pol: Muški
Poslato: 11.06.2009 u 00:31 | IP Prijavljen
meni se dopada tvoj izbor ribica! super je sve samo podržaću Nesketa za tu cev a i pozadina mi se baš ne dopada..... mada, sve to možda drugačije izgleda uživo sve u svemu
__________________ ...možda jeste, ali verovatno da nije... :D
Dve neonke OSRAML fluora od kojih je samo jedna ukljucena
grejac
pumpa
Podloga je Drinski sljunak koga sam oprala iz milion voda celu tonu a iskoristila samo par kilograma :) granulacije do 4 mm i na tri mesta ispod sljunka jastucici prokuvanog treseta.
Nadam se da je to ono sto ste hteli da znate
Mislim da to nije ono sto su hteli da znaju,ali dobro petica za trud....
Poslato: 11.06.2009 u 01:00 | IP Prijavljen
ispravila sam, Copy-Paste , nije bas uvek korisna opcija, A sto se tice creva za vazduh to ce biti sakriveno koliko vec sutra bila sam nestrpljiva da postavim slike i nisam obratila paznju na taj detalj
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama