Član od: 25.01.2008 Sweden, Malmö Poruka: 22 Pol: Muški
Poslato: 07.04.2009 u 14:27 | IP Prijavljen
Imao sam oko par metara Drezge pa sam hteo to lepo da nabacim na u zadnji deo aq.zeo sam jedan stari osigurac za struju ispraznio ga iskuvao i gumicom pricvrstio travuljinu. Moze li to rodjaci da prodje ili jok [ funkcionise dobro mislim samo zbog sastava osiguraca bem li ga od cega je napravljen].I jos nesto sada hocu da se to raste po sirini sda da radim da sisam vrhove ? Hvala unapred i pozdrav sa severa!!!
Član od: 11.03.2008 Srbija, Vrbas Poruka: 2275 Pol: Muški
Poslato: 07.04.2009 u 14:54 | IP Prijavljen
ako si mislio da je spustis do dna to ti ne bi preporucio jer ce donji deo da izbledi i da otpadnu listovi i izgledace jako ruzno a sto se tice skracivanja trebao bi da je skracujes svaka 2-3 dana s obzirom koliko brzo raste. bolje nabavi kabombu ili elodeu umesto nje.
Član od: 20.11.2007 Crna Gora, Podgorica Poruka: 781 Pol: Ženski
Poslato: 08.04.2009 u 10:39 | IP Prijavljen
Baci drezgu, em sto raste ko luda, em gdje god je skratis potjera sa strana nekoliko nodusa ispod skracenog dijela, a taj dio iznad pocne da zuti i da se raspada, kasnije kako sve vise sisas sve vise ima tih dijelova i to prlja vodu nevjerovatno. Uz to korijen joj je slab ba kada zasadis tako odsjecenu granu zna da, posto stabljika trune odozdo da cesto ,,izadje,, pa je ujutru skupljas sa povrsine. Da ne pominjem kako joj se listovi lome i onda trunu. Ja sam imala sumu drezge i od kad sam je bacila sve je sad lakse.
__________________ Ko s djavolom tikve sadi, studira biologiju...
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama