Član od: 03.07.2008 Netherlands, Roterdam Poruka: 218 Pol: Muški
Poslato: 20.02.2009 u 22:17 | IP Prijavljen
Da se pohvalim uzeo sam moj prvi par ramireza, planiram to vec duze vreme ali me prosle nedelje natera muka da ih kupim. Naime u prodavnici vidim ih u akvariumu skoro bez boje jedan jadnicak se vec vrti u krug i trza se, zalosno za videti. Razmisljam sta cu i kako cu nisam stigao da sve pripremim i odradim kako treba i sta sam zamislio a vamo zaomi ribica. Odlucim uzecu par pa sta bude makar jedan da probam da spasim bede. Od svih tih riba samo jedna zenka, muzjak se stisko uz nju i teraju ostale oko sebe, kupim strpam u karantinski dodam lek za svaki slucaj, tretirao tri dana i posle nedelju ipo evo ih u zajednickom lepi zivahni i zdravi. Eto poceh i ja sa ciklidima da se bakcem i to od muke.
Poslato: 22.02.2009 u 12:40 | IP Prijavljen
Sa zivorotkama je zavrseno, sve su smestene u prodavnicu a sad su u akvariumu sem ramireza 15 neonki i 10 zebrica jos treba da im se bridruzi borac sa haremom i to je to. Cistace nisam dirao dokupio sam 2 koridorasa i to je to.
Poslato: 07.03.2009 u 17:49 | IP Prijavljen
Naco ima slika u aparatu ali nemogu da nadjem kabal. Nego imam drugo pitanjce, ubacio sam jos jedan par ramova, vojsko nastao je tulum . Muzjak koji je bio ranije ubacen tera sve zivo oko sebe narocito pridosle ramove. E sad me zanima jel to normalno ili momak preteruje. Jos nesto bili su poceli da prave gnezdo i odustali zna li se razlog tome ili je to donekle normalno, ili je kod mene sve nenormalno.
Član od: 03.02.2008 Srbija, Vranje Poruka: 667 Pol: Muški
Poslato: 08.03.2009 u 02:23 | IP Prijavljen
obozavam ih, zato sto su prelepi ne diraju druge ribice i mogo bez problema u biljnom aq, ali mislim da su bas nezni i malo vise zahtevniju, u vezi kvaliteta vode i tome slicno ????. COA je ubedljivo najlepse ramireze imao koje sam ja video u zivotu , a vidjao sam mnogo , zamolio bi ako moze ? da napises malo vise o njima, i svi vi koji ih gajite , unapred hvala pozz
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama