Član od: 20.09.2008 Srbija, Beograd Poruka: 37 Pol: Ženski
Poslato: 17.11.2008 u 14:17 | IP Prijavljen
Imam jedno pitanje, posto ne nadjoh nista preko pretrage Naime na Anubias barteri su mi se pojavile nekakve zelene tackice i to samo na dva najvisa lista. Probala sam rukom da ih otstranim ali ne moze a ni ne osecaju se pod prstima kao da su odvajkada tu. Da li je neko imao slicnu situaciju i kako je resio??? Posto me te tackice dovode do ludila!!!
__________________ The richness I achieve comes from Nature, the source of my inspiration.
Poslato: 17.11.2008 u 18:06 | IP Prijavljen
Pa da pretpostavila sam da su alge ali nigde nisam pronasla koje bi to mogle da budu,stoga sam i postavila pitanje.
A pomerila bih ga ja u senku ali je to nemoguce posto je visok ravno 35cm tako da mu nema mrdanja.
A evo je slika kako to izgleda na listu i prosto me izludjuje a i samo o ta dva lista mi se i ribice ceskaju!
__________________ The richness I achieve comes from Nature, the source of my inspiration.
Poslato: 18.11.2008 u 00:10 | IP Prijavljen
A kako ja sad da se borim sa njom a da ne ubacujem nikakvu hemiju?? Mislim ovde na forumu i nije bilo nekakvih prica o tackastoj algi, a ni na drugim forumima nema neceg konkretnog kako se nje resiti! Pa ako je se neko resio kako??
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama