Član od: 13.02.2007 Srbija, Beograd Poruka: 34 Pol: Muški
Poslato: 31.10.2008 u 15:50 | IP Prijavljen
Pozdrav ponovo...
Nije me bilo duze vremana, bio sam jako zauzet. Moj prosli akvarijum je doziveo katastrofu, nazalost, koju nisam mogao da sprecim jer nisam bio tu... Pocinjem ponovo uredjivanje... Inace imao sam 2 oskara za one koji se ne secaju ( a verovatno se niko ne seca ). Sad su mi pricali ljudi o ribici koja se zove Cameleon Crabro, ako sam dobro zapamtio. Trazio sam po forumu, ali sam ili smotan, ili ne pise mnogo o ovoj vrsti. Tako da bi mi jako znacilo kad bi neko ko zna nesto o njoj to podelio samnom... Znaci tipa kakva je riba, sa kim moze u akvarijum ( ja bi voleo ako moze sa "robijasima" ). Znaci sve sto znate, a moze da mi pomogne u pripremi ( jer nista ne uzimam dok ne pripremim sve da sljaka tip top ), pricajte... Ja slusam... I ako neko ima predlog o nekoj drugoj vrsti voleo bih da cujem, ali prednost za sada cameleonu ...
Hvala unapred...
__________________ Meni i mom kumu je svaki dan NEDELJA!!!
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama