Član od: 14.02.2007 Srbija, Kosovska Mitrovica Poruka: 226 Pol: Muški
Poslato: 26.10.2007 u 17:25 | IP Prijavljen
Stanje mog uma trenutno je kao sto i naslov kaze. Aktivno mi je 5 AQ u kuci od dimenzija 70x30x30 mamin AQ (zivorotke, tetre, zebrice) I moji Aziski biotop 70x40x35 (barbusi tetrazine i konhronius, kuliji i razbore); juzno americki biotop 55x40x35 (2 skalara koridorasi pleka); i prvi ciklidni 80x40x40 par sajica samo je unutra. U planu su mi razmestanje premestanje. Mamin AQ preuredjujem i pravim od njega moj aziski biotop. Od nje cu zadrzati samo zebrice. Ostale planiram prebaciti u Juzno americki biotop koji ce biti americki biotop samo posle toga. Nesto zivorotki poklonicu prijatelju. A sajice prebaciti u 70x40x35. E sada pitanja. 1. Sajice par + par meekija + komunalije nekolicina koridorasa + ancitrus u 70x40x35 da im nije slucajno tesno? 2. Od 80x40x40 planiram malawi srediti sa karleus-ima jedno 4 ribe + komunalije. 3. E sada posto sam novajlija sa malawcima i uopste sa ciklidima treba mi neki saveti za ishranu malawaca i za sve ostalo. 4. Drvo u malawiju. Ne secam se dal sam se istripovao ili sam procitao negde da sa malawcima ne ide mangrovan nego mopan. Imam jedan panj mopana pa bih ga iskoristio za tu priliku? 5. Podloga za malawi kakva treba da bude?
Član od: 13.04.2006 Srbija, Smederevo Poruka: 221 Pol: Muški
Poslato: 26.10.2007 u 19:17 | IP Prijavljen
mozes slobodno ubaciti bilo koje drvo ukoliko se tebi cini da je atraktivno za malawi aq... Sto se podlge tice ubaci dunavac ili moravac,znaci sto sitniji pesak to bolje.Mozes maksimalno u taj malawi ubaciti 5-8 riba i to bez komunalija(osim algara i koje botie) Za ishranu koristi mahom biljnu hranu Poseti www.ciklidi.net gde imas opis preko 50% hrana koje se koriste za ishranu ciklida
Član od: 14.02.2007 Srbija, Kosovska Mitrovica Poruka: 226 Pol: Muški
Poslato: 27.10.2007 u 19:20 | IP Prijavljen
Hvala Kibo. Danas sam prebacio sve iz kevinog AQ i pomesao sa juznom amerikom. Nebi to radio da moja keva nije prosula pola kutice hrane u juznu ameriku Malo sam i umoran Ostalo je josh barbuse da prebacim u sada moj AQ I da sacekam da mladj sajica malo poraste i josh jedno preseljenje je ostalo :D
Vi ne možete slati nove teme Vi ne možete odgovarati na poruke Vi ne možete brisati svoje poruke Vi ne možete menjati svoje poruke Vi ne možete praviti nove ankete Vi ne možete glasati na anketama